Clicky

Sirdalmagasinet - Lokomotiv Media
KON07024-2

Sirdalmagasinet

Magasinet leses av hytteeiere, fastboende, næringsliv og tilreisende og selges både i abonnement og løssalg. Hovedmålgruppen er kjøpesterke forbrukere.

Sirdal er et område i utvikling og har blitt en populær helårsdestinasjon. Artiklene gjenspeiler friluftsliv, sport, hyttebesøk, kultur og næringsliv i Sirdal og omegn. Sirdalmagasinet er godt likt, og mange av våre lesere oppgir at de samler på hver utgave. Det setter vi stor pris på!
Sirdalmagasinet kommer ut 6 ganger i året og har utgivelse før vinterferien, før påskeferien, i sommerferien, før Sirdaldagene, en høstutgave og ved sesongstart i desember.

For deg som er glad i Sirdal
Sirdalmagasinet er et magasin for alle som bor i eller besøker Sirdal. Vi oppdaterer fastboende, turister og hytteeiere på det som skjer, og det dalen har å tilby, både sommer og vinter. Artiklene i Sirdalmagasinet gjenspeiler friluftsliv, sport, hyttebesøk, kultur og næringsliv i Sirdal og omegn.
 
  • Selges både i abonnement og løssalg – opplag 3000
  • Eksklusiv målgruppe – kjøpesterke forbrukere; hytteeiere, fastboende, næringsdrivende og tilreisende til Sirdal
  • Lang levetid – 6 utgivelser i året
  • Høy kjennskap – gitt ut siden 2004
  • Troverdig miljø – ingen betalte artikler
  • Fin kvalitet – bilder, annonser og farger kommer godt frem
  • Modus - Leserne er i et annet modus når de leser magasiner. Annonsering på print oppfattes ikke forstyrrende til sammenligning med digitalt.

KON06978

Bestill annonsering

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å komme i gang med annonsering som treffer rett målgruppe med ditt budskap. Alle våre magasiner er trykket og produsert lokalt, og har en av de beste distribusjonene i sine markeder. 

 dsc3068 1

Unni Stødle

Markedskonsulent

+47 932 14 318unni@lokomotiv.no
dsc 0812 elin

Elin Nærland

Markedskonsulent

928 47 084elin@lokomotiv.no