Clicky

Sirdalmagasinet - Lokomotiv Media
KON07024-2

Sirdalmagasinet

Magasinet leses av hytteeiere, fastboende, næringsliv og tilreisende og selges både i abonnement og løssalg. Hovedmålgruppen er kjøpesterke forbrukere.

Sirdal er et område i utvikling og har blitt en populær helårsdestinasjon. Artiklene gjenspeiler friluftsliv, sport, hyttebesøk, kultur og næringsliv i Sirdal og omegn. Sirdalmagasinet er godt likt, og mange av våre lesere oppgir at de samler på hver utgave. Det setter vi stor pris på!
  • Selges både i abonnement og løssalg – opplag 3000
  • Eksklusiv målgruppe – kjøpesterke forbrukere; hytteeiere, fastboende, næringsdrivende og tilreisende til Sirdal
  • Lang levetid – 6 utgivelser i året
  • Høy kjennskap – gitt ut siden 2004
  • Troverdig miljø – ingen betalte artikler
  • Fin kvalitet – bilder, annonser og farger kommer godt frem
  • Modus - Leserne er i et annet modus når de leser magasiner. Annonsering på print oppfattes ikke forstyrrende til sammenligning med digitalt.

Abonnér på Sirdalmagasinet

Sirdalmagasinet kommer ut 6 ganger i året og har utgivelse før vinterferien, før påskeferien, i sommerferien, før Sirdaldagene, en høstutgave og ved sesongstart i desember. Ordinær pris for ett års abonnement er kr 239,–.

For deg som er glad i Sirdal
Sirdalmagasinet er et magasin for alle som bor i eller besøker Sirdal. Vi oppdaterer fastboende, turister og hytteeiere på det som skjer, og det dalen har å tilby, både sommer og vinter. Artiklene i Sirdalmagasinet gjenspeiler friluftsliv, sport, hyttebesøk, kultur og næringsliv i Sirdal og omegn.
 
KON06978

Bestill abonnement nå

Fyll inn skjema under og du vil snart få Sirdalmagasinet i din postkasse. 

Ønsker du å gi Sirdalmagasinet som gave? 
Fyll ut mottakerens navn og adresse under. Dersom leveringsadresse er samme som fakturaadresse kan du la feltene under stå tomme. 
 

Bestill annonsering

Ta kontakt med en av våre rådgivere for å komme i gang med annonsering som treffer rett målgruppe med ditt budskap. Alle våre magasiner er trykket og produsert lokalt, og har en av de beste distribusjonene i sine markeder. 

 dsc3068 1

Unni Stødle

Markedskonsulent

+47 932 14 318unni@lokomotiv.no
dsc 0812 elin

Elin Nærland

Markedskonsulent

928 47 084elin@lokomotiv.no